mystinen metsätyömies

Kaikki blogit puheenaiheesta Uusi vuosi

Topi Räjähtävä Paukku esittää Uuden Vuoden tarinan

Tämä on eräänlainen tarina toisesta foorumista, minne laitoin sen pari vuotta sitten: Teidän pitää vaan ymmärtää, että nimiä ei esitellä vaan kerrotaan pelkästään Nimettömistä, Jokuista, Sinuista, Leijoista, yms. Niin pääsette tarinan sisälle helposti.

Nimetön halusi järjestellä keskeiselle kaveriporukalle bileet Uuden Vuoden ralliin. Hän hankkikin melkoisen arsenaalin erilaisia ammuksia ja aloin ihmettelemään, että millä rahoilla hän hankki ne. Osa pusseista oli jumalattoman painavia. Täyssettejä siis.

- Onkohan niiden kuljettaminen biojätepusseissa järkevää?

Ei karkuun itseltä

Taas päättyy yksi ajanjakso, kun vuosi vaihtuu uuteen vuoteen. Jaksojen päättymisiä koemme jatkuvasti, kuukaudet vierivät yhä kiihtyvällä tahdilla. Mitä vanhemmaksi elämme, sen nopeammin aika tuntuu kiiruhtavan.

Vuoden kuukaude, viikot, päivät tunnit, minuutit ja jopa sekunnit ovat jaksoja ajassa, joiden aikana voi aina muuttua. Joskus tuntuu, että ihminen ei muutu edes vuosisadassa. Olemme oman geeniperimämme vankeja, ympäristämme vankeja, kuten myös oman valintamme vankeja.

Uusi vuosi uudet kujeet

 Pienellä etsimisellä netistä löytyi varsin hyvät elämänohjeet Uuvelle Vuojelle

 

 

1. Anna kaekkee vua elä periks.
2. Joka ihteesä luottaa se kykysä tuploo.
3. Naara itelles ennenku muut kerkijää.
4. Murheen kantaa yksinnii  vuan illoon pittää olla kaks.
5. Leoka pystyyn -  kun tulloo kova paekka niin pyssyypä aenakii suu kiini.

 

      Eiköhän näellä evväellä pärjee :)

Uuden vuoden vastaanotto

Usko Uusivuosi on valmentanut itseään huippukuntoon lähes 12 kuukautta. Usko on ottoisänsä Veikko Vanhavuoden vanhapoika ensimmäisessä polvessa. Uusivuosi on touhunnut liki vuoden suljettujen ovien takana. Ovessa lukee nimikyltti Sylvester – ihan hämäyksen vuoksi. Jos tieto olisi levinnyt, että Uskohan se siellä – niin väkisin olisivat innokkaimmat murtautuneet sisälle. Mutta lähellä se on – vuorokauden päässä. Parhaiten sen vuodenvaihtumisen aistii eläimistä. Vanhemmat koirat ja kissat ovat kulkeneet sydän syrjällään ja läpättäen viikkokausia.

Julkaise syötteitä