mystinen metsätyömies

Muovinen vene II

  • Muovinen vene II
  • Muovinen vene II
  • Muovinen vene II

Kaksoispohjaisen vettyneen muoviveneen kuivaaminen ja uudelleen kasaan liimaaminen on varsin helppoa, kun homman osaa jo rutinoituneesti.

Uudenaikaisissa veneissä läpivientien tiiveys on turvallisen matkankulun ja ajomukavuuden kannalta perusedellytys  - dramaattisemmista veneilykokemuksista sisälle tunkevan veden muodossa onkin jo  tältä kesältä kokemuksia. Omassa veneessäni tosin uppoamisvaaraa ei ole, koska rakenne on tehty kelluvaksi. Kaksoispohjan sisälle päässyt vesi vaikuttaa kuitenkin ratkaisevalla tavalla suuntavakauteen ja estää muutenkin hyödyntämästä veneen ominaisuuksia täysimääräisesti ...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Tuosta tulikin mieleeni vertaus: kapitalismi on kuin kaksipohjainen vene; ei uppoa millään vaikka pohja vuotaa kuin seula.
http://alpiripatti.puheenvuoro.uusisuomi.fi/171795...

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

autuaita ovat puupäät, sillä he pysyvät pinnalla :)

Jokuhan se kapitalistejakin kelluttaa ja minusta on alkanut vaikuttaa siltä, että se on pörsssissä tapahtuvat muutokset (voittoa tulee aina, kun ostettujen osakkeiden arvo nousee hetkellisestikin) ja kapitalismiin sitoo myös tiukasti nykyinen eurooppalainen rahakeskeinen talouskäsitys jatkuvan kasvun ideaaleineen.

Hyvinvointivaltio-malliakin kritisoidaan nykyisin sumeilematta "ylipaisuneeksi" ja "byrokraattiseksi" ...

Ainakin venetarvikeliike hyötyy minun vuotavan veneen kustannuksella, mikä on eräs osoitus vapaamman markkinatalouden toimintaperiaatteista.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Konstit ovat monet kun kapitalismille on laadittu 30-luvulta asti kellukkeita. Kilpailulakeja on säädetty ja keskuspankki säätelee korkoja. Pankkeja pelastettu verorahoin ja valtiot ostelevat velkakirjoja ristiin rastiin. Enää ei rahaa tarvitse edes painaa.
Eiköhän se jonain päivänä kuitenkin poksahda koko rahakupla.