mystinen metsätyömies

Vaeltavat mussukat

  • Vaeltavat mussukat
  • Vaeltavat mussukat
  • Vaeltavat mussukat
  • Vaeltavat mussukat
  • Vaeltavat mussukat
  • Vaeltavat mussukat
  • Vaeltavat mussukat
  • Vaeltavat mussukat

IISI-antiterroristien päiväohjelmaan kuuluu nimityksensä mukaisesti säännönmukaisesti relaamisen lisäksi leppoistaminen, downshiftaaminen ja cruisailu eli vaeltaminen :) 

Tällä kertaa vaelluskohteeksi valikoitui eräs sisäjärven saari, jonka historiallinen merkitys on jäänyt vähemmälle huomiolle. Saaren halki nimittäin kulkee kunnanraja ja sen eteläpuoli sijaitsee Leppävirralla eli ulukomailla,

Sinänsähän tämäkin saari on mitä tyypillisen saari eikä poikkea sadoista tuhansista muista kaltaisistaan - saarella kasvaa pieniä puita, sammalta, aluskasvillisuutta ja runsaasti irtokiviä. Erikoislaatuiseksi paikan tekee se, että vesistö saaren ympärillä on syväykseltään hyvin vaihteleva ja siten saaren kupeeseen on muodostunut syvempiä rintuuksia ja  kaislikon peittämiä matalikoita. Kala liikkuu tällaisessa paikassa eri hyvin ja käy pyydyksiin.

Nyt päiväsaalis jäi kohtuulliseksi, vaikkakin saadut kalat olivat keskikooltaan pieniä. Navakahkon tuulen vuoksi onkimista harjoitettiin vain sieltä matalalta puolelta ja isoimmat ahvenet mitä luultavimmin olivat painuneet matalapaineen ja vastarantaisen tuulen vuoksi syvänteiseen.

Joka tapauksessa vaellusretki kokonaisuutenaan täytti paikkansa stressinpoistajana, mikä lienee ollutkin sen merkittävin anti.

 

https://

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Mukava oli lukea, otsikko ja kuvvaus kans kivat, vaikken sinänsä oikeasti kalastuksestakkaan ymmärrä sinänsä mithään, mutta käsitän, että hyvä reissu ja loppukappale vähänkö irlantilaista, jess, kiitos.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Oli mukava reissu, vaikka toisaalta olen tänäkin kesänä kiertänyt samaa saarta ehkä jo kymmeniä kertoja. Luonnon keskellä aika kuluu kuitenkin ilman kiireen tuntua, joten se kiertäminen ei vielä ainakaan kyllästytä.

T Piepponen

IISI-antiterroristin päivään voi kuulua myös esim. ketarat ojossa sohvalla makoilu, saunoskelu, tai armoton tissuttelu.

Että siitä se on hyvä liike tuo IISI-antiterroristien organisaatioton koalitio.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

IISI-liikkeen ideologisena ottoisänä allekirjoitan kommenttisi.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset