mystinen metsätyömies

Aurinko nousee idästä

  • Aurinko nousee idästä
  • Aurinko nousee idästä
  • Aurinko nousee idästä

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Aurinko piristää pilvisten ilmojen jälkeen, horisontissakin:)

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Täällä päin on ollut suhteellisen kirkkaita päiviä nyt useita peräkkäin ja pakkasta enemmän mitä varpaat sietää ((noin 30 asteen kieppeillä) - kuvaannollisesti uutta aamua kohden tässä joka tapauksessa ollaan menossa...

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Täältä meni kovat pakkaset mutta aurinko pilkahti ensimmäisen kerran pitkästä aikaa vasta eilen. Rekunkaan varpaat eivät tykänneet kovista pakkasista:)

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #3

Koirillekaan kova pakkanen ei ole mieleen, vaikka muuten meidänkin kultsikat tykkäävät ulkoilla lumisessa maastossa :

http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/sites/default/file...

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Täällä se lähes 30 alkaa olla ...niinkuin ennenvanhaan. Piti käydä uusimassa tavikengät. Olin menossa konjakkipullon ostoon mutta vaihdoin ajatuksen Kuoma kenkiin.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Periaatteessa minunkin pitäisi pitäisi investoida uusiin talvikenkiin, koska näin vanhemmiten jalkaterät ovat kasvanneet sekä pituutta että leveyttä ehkä kengännumeron verran. Vielähän noihin vanhoihin kenkiinkin villasukka mahtuu froteesukan päälle, mutta näin kovilla pakkasilla etenkin kengänkärjissä tarvittaisiin myös varpaille liikkumavaraa...

Köyhän miehen konjakki - kuumaa mustaviinimarjamehua terästettynä Tallinnan laivalta roudatulla votkalla...

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Minullehan kävi niin, etä 44 numero oli hiukan tiukka. 45 oli loppuunmyyty. Otin sitten 46, että on on kasvunvaraa (se tarjoushinta viekottelee jalkoterien kasvattamiseen vielä tässäkin iässä). Mutta hyvät on.

Tuosta kojankista muistan isävainaan,jolle jaloviina oli ylintä mannaa. Opiskeluaikaan päätin ostaa vähillä rahoillani joululahjaksi jaloviinapullon. Tein kauniisti sen yhden tähden molemmin puolin tähdet lisää. Isä avasi paketin; otti pullon, katsoi minuun naama leveänä. "Että ihan kolomen tähen joloviinnoo toet". En pystynyt koskaan kertomaan että yhden tähden se oli. Isä otti pitkän kaavan mukaan (kesti varmaan puoli vuotta) ja aina kehui minulle miten hyvää se kolmen tähden jallu on.Vieläkin korvat punoittaa.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Kas siinä itää aurinko, sikiää päivän pyöryläinen.